Velocirepte

Una interessant proposta de dinamització lectora de les Bibliotecas de Barcelona, que pretén atreure els lectors a literatures diferents a les que estan habituats.


"La iniciativa està pensada per a tots els públics i les lectures s’adaptaran per a cada franja d’edat. El gener els llibres proposats tindran a veure amb la temàtica africana; el febrer, els protagonistes seran els monstres, mentre que el mes de març estarà dedicat a les dones pioneres. El mes d’abril , el repte continuarà amb una lectura d’una obra que tingui un llibre com a protagonista; el maig serà sobre un poeta contemporani; el juny la lectura serà sobre literatura i música, i el mes d’agost la temàtica serà París. Barcelona serà la protagonista de setembre, el cinema el mes d’octubre, els animals domèstics el novembre i, finalment, la gastronomia serà la protagonista del mes de desembre.
Els usuaris que llegeixin els dotze llibres proposats entraran en el sorteig de tres viatges que es donaran a conèixer per Sant Jordi."
Bases Velocirepte 18

Els nostres companys ens expliquen la proposta  i ens engresquen a participarCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada