Àvies que expliquen contes.


Ahir, dia 7 de novembre del 2012, van venir a l’escola 5 àvies a explicar-nos contes. Van passar per totes les classes de primària i infantil i tots vam poder gaudir de les seves històries.

Com ens van explicar, són mestres jubilades que es dediquen a fer allò que no sempre podien fer quan treballaven, per falta de temps.

A les classes de 1r Taurons i 1r Dofins van contar un conte que es deia “El gegant amb un ull” i la senyora  es deia Teresa, i els i va agradar molt. A 2n Òlibes i Àligues van explicar el conte “Els 7 homes”  també el va explicar la Teresa i ho van passar molt bé. La Mercè va anar a 3r Tramuntana i Pedraforca on va explicar “La casa dels 3 botons” i els de 3r van gaudir molt escoltant-la. Els de 4t Xaloc també van tenir la Mercè que els va explicar el conte de “La princesa Aurora” i els 4t Puigmal amb la Teresa van sentir el conte de “La vella garrepa” i als de 4t, tots dos contes els van agradar molt.
Els de 5è Mestral van rebre la visita de la Consol i els va explicar “L’ incendi dels arrossars” i “Filemon i Baucis” i a 5è Canigó, la , els va contar “La captura del foc” i “El germà d’en Joan Brut .
Finalment a 6è, vam rebre a la Maria, que ens va explicar dues llegendes molt maques, “La imprudència de Faeton“ i “ La història de Filemó i Baucis”.

Sabem que a la tarda també van visitar les aules d’infantil i de ben segur que els alumnes de parvulari van passar-ho d’allò més bé escoltant els contes que portaven preparats.

Agraïm a les 5 àvies la seva visita i esperem que el proper any vulguin tornar a Gravi per seguir explicant-nos contes, llegendes i històries.

Escrit pels alumnes de 6è.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada